Hűtött áru szállítás

Magas élelmiszer biztonsági követelményeknek maradéktalanul megfelelő és folyamatosan ellenőrzött 300 tehergépkocsiból álló flotta biztosítja a vevők több mint 13.000 partnerének, hogy a havi 5000 tonna élelmiszer a megfelelő időben, mennyiségben és minőségben rendelkezésre áll.

A 2/3-arányban osztható válaszfalas járművek lehetővé teszik a megbízó részére a költséghatékony szállítás mellett a kiemelkedő fontosságú élelmiszer-higénia előírások maradéktalan betartását.

A járművek mindegyike GPS nyomkövető rendszerrel felszerelt, mely az aktuális helyzet meghatározásán túlmenően a raktérhőmérsékletet, valamint az ajtónyitást is érzékeli, illetve az áru nyomon követés mellett a küldeményszintű árukövetést is biztosítani tudja.

Hűtős flotta felépítményét, hűtőberendezését, teljes műszaki állapotát rendszeresen időszaki ütemezéssel ellenőrzi és tartja karban a társaság. Hűtőregiszterek kalibrálása évente dokumentáltan megtörténik. Járműszerelvények mindegyike alkalmas a raktérzáró plombával történő lezárásra.

Fuvarmegbízási ajánlatkérés
ÜZLETI PARTNEREINK részére személyre szabott fuvarmegbízási ajánlat. Ajánlatot kérek