Konténer fuvarozás

A közúti konténerfuvarozási divízió 2010-ben alakult; felismerve azt a piaci igényt, amely a közúti konténeres áruk minőségi és megbízható kiszolgálására jelentkezett.

Kezdetben a megbízások export és import konténerek kizárólag magyarországi szakaszon történő előfuvarozására vonatkoztak, majd 2011-től nemzetközi viszonylatok kiszolgálása is elkezdődött.

Jelenleg a belföldi, illetve európai kikötők között teljesített fuvarok aránya nagyjából kiegyenlített, valamint a fuvarok között egyre növekvő számban akad genset eszközt és ADR felszereltséget igénylő szállítmány. A flottát ezen igényeknek megfelelően alakította ki a vállalat, így a konténerek temperálása a közúti szakaszon is biztosított, valamint rendelkezésre áll minden szükséges eszköz az ADR konténerek szállítására is.

A fuvarfeladatokat ellátó gépjárműflotta a legszigorúbb emissziós normájú nyerges vontatókból áll, amelyekhez kapcsolt konténerszállító félpótkocsik mind nehéz ’20 konténerek, mind pedig ’40 konténerek fuvarozására alkalmasak.

Telepített online térképes alkalmazás segítségével konténerszám szerint kérdezhető le az adott konténer pillanatnyi helyzete, amely jelentős mértékben megkönnyíti a fuvarszervezők munkáját is.

Fuvarmegbízási ajánlatkérés
ÜZLETI PARTNEREINK részére személyre szabott fuvarmegbízási ajánlat. Ajánlatot kérek