Belföldi minőségügy

Minőségügy

Vállalat alapelve az ügyfelek megelégedettségének a szolgáltatás tartósan jó minőségével való kivívása. Ennek érdekében folyamatos  eszközpark fejlesztés jellemző a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.-nél.

A Társaság a megrendelői és a jogszabályi követelmények magas szinten való kielégítése érdekében működteti az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási-, és az ISO 14001 környezetirányítási-, valamint a IFS Logistics élelmiszerbiztonsági és nagy értékű raktáraiban a TAFA FSR 2014 rendszert.

Rendszerek megfelelő működését évente külsős akkreditált szolgáltató cégek tanúsítják. A minőségirányítási rendszer követelményeivel a Társaság alkalmazottai azonosultak, munkájukban a minőségi, és a környezetközpontú szemlélet a meghatározó. Mindezeket hatékony továbbképzési és információs rendszer segíti, tudatosan hozzájárulva ezzel a teljes körű minőségirányítás megvalósításához.

Gépkocsivezetők azonosítható munkaruhában végzik munkájukat, ezzel is emelve a szolgáltatás színvonalát, továbbá mobiltelefonnal látja el őket a vállalat, így biztosított az igény szerinti azonnali kiállás, valamint a gépjárművezetőkkel való folyamatos kapcsolattartás előnyeit is ki lehet használni fuvarfeladatok magasabb szintű teljesítése érdekében.

Kiszolgálási színvonal mérhetősége érdekében KPI mutatókat alkalmazunk, melyet naponta értékelünk és igény esetén megbízóink rendelkezésére bocsátunk.

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. kiemelt figyelmet fordít a nemzetközileg elfogadott követelményeknek való megfelelésre. Élenjáró vállalatként azonban nem csupán a törvényi előírásoknak való megfelelésre törekszik; célja az iparági legjobb gyakorlatok elsajátítása.

Minőségirányítási rendszer

Szolgáltatási színvonalunk folyamatos javítása érdekében vállalatunk minőségirányítási rendszerét az ISO:9001 szabvány alapelveinek és gyakorlatainak megfelelően alakította ki. Kiemelten fontos számunkra az erőforrásokkal való optimális gazdálkodás, a beszállítói kapcsolatok kezelése, a szolgáltatás-előállítás specifikus minőségi követelményeinek való megfelelés, munkavállalóink biztonságos és hatékonyságot elősegítő munkakörülményeinek biztosítása.

Élelmiszerbiztonsági rendszer

Cégünk tevékenysége révén az élelmiszerelosztási-lánc fontos szereplője; partnereink többsége az FMCG szektorban működő gyártó és fogalmazó vállalat, ezért az élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelés alapvető kritérium vállalatunk számára. Széleskörű élelmiszerszállítási- és raktározási feladataink minőségi megfelelősége érdekében az IFS Logistics élelmiszerbiztonsági rendszer előírásai szerint működtetjük operációinkat.

Környezetirányítási rendszer

Vállalatunk az ISO:14001 környezetirányítási rendszer követelményeinek megfelelően folyamatosan monitorozza tevékenységének környezeti hatásait, stratégiai szintű környezetirányítási célokkal, megelőző tevékenységekkel, illetve rendszeres felülvizsgálatokkal és akciótervekkel csökkenti tevékenységének negatív környezeti hatásait, valamint proaktívan lép fel a környezeti szempontból fenntartható működés gyakorlata mellett. 2015. évben tanúsíttatásra kerül az ISO 50001 energiaközpontú irányítási rendszer is.

Vámügyintézés

Engedélyezett Gazdálkodói minősítésünk (AEO – Authorized Economic Operator) lehetővé teszi a vámügyintézés zökkenőmentességét, ezáltal garantálva a gyors és hatékony árueljuttatást.

ECSL

Az ECSL (Evaluation and Certification System for Logistic Enterprises) tanúsítvány kifejezetten a logisztikai szolgáltató vállalatok számára kifejlesztett követelményrendszer. Magában foglalja a vállalatirányítással, a környezeti és a szociális felelősségvállalással, valamint az iparág résztvevőire jellemző specifikus tevékenységekkel (rendelésfelvétel, beszállítás, raktározás, disztribúció, beszerzés) kapcsolatos kritériumokat; ezek hatékonyságának függvényében értékeli a vállalat működését.

 

Fuvarmegbízási ajánlatkérés
ÜZLETI PARTNEREINK részére személyre szabott fuvarmegbízási ajánlat. Ajánlatot kérek