Elektronikus útdíj: folytatódik a Waberer’s és az i-Cell szakmai együttműködése

2018.09.04

Stratégiai megállapodást kötött a flottakövetést és útdíjfizetési megoldásokat nyújtó i-Cell Kft. és a Waberer’s, így a korábbi, az útdíjfizetést érintő együttműködés megerősítése mellett 3 db i-Cell arculatú Waberer’s kamion közlekedik majd Magyarország és Európa útjain.

A két vállalat szakmai együttműködése évtizedes múltra tekint vissza, hiszen az i-Cell és a Waberer’s már a 2013-ban bevezetett, kilométerarányos Hu-GO útdíjfizetési rendszer indulása előtt is stratégiai partnerek voltak, ekkor az i-Cell járműkövetési szolgáltatásokat nyújtott Európa egyik legnagyobb saját kamionflottája számára. A most kötött megállapodás értelmében az i-Cell Kft. színeivel ellátott három Waberer’s kamion indul útnak augusztustól.

Az i-Cell arculattal ellátott kamionok a két cég közötti kölcsönös, évtizedes bizalmat, egymás szakmai elismerését, egyben a folyamatos együttgondolkodást jelzik. Nagy öröm számunkra, hogy immár megerősített stratégiai partnerség keretében folytathatjuk a közös munkát” – mondta Farkas Károly, az i-Cell Kft. operatív igazgatója.

A Waberer’s-nél fontosnak tartjuk, hogy olyan vállalkozásokkal dolgozzunk együtt, akik hozzánk hasonlóan igyekeznek aktív szerepet vállalni a közlekedéstechnológiai fejlesztések terén. Partnereinkkel folyamatosan keressük a szinergiákat, erre kiváló példa az augusztusban induló i-Cellel kötött együttműködés is” – tette hozzá Lajkó Ferenc, a Waberer’s International vezérigazgatója.

Az innováció mindkét cég életében kiemelt szerepet tölt be, hiszen az idén 20 éves i-Cell Kft. nem csak járműkövetési és útdíjfizetési szolgáltatóként, de különböző egyedi fejlesztések megvalósításában is élen jár, a Waberer’s pedig folyamatosan részt vállal partnerei innovációs, kutatás-fejlesztési megoldásaiban.