Rólunk

A Waberer’s International Zrt. (Waberer’s) a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában és piacvezető Magyarországon a belföldi fuvarozás és komplex logisztikai szolgáltatások területén. Tevékenysége kiterjed a szabványos raklapos áruk nagy távolságokra történő nemzetközi fuvarozására, a belföldi száraz és hűtött áruk fuvarozására, raktározására és disztribúciójára, valamint a nemzetközi gyűjtőfuvarozásra.

A társaság történetéről, tulajdonosi szerkezetéről és a vállalatirányításról itt olvashat többet.

A vállalat kevesebb, átlagosan mintegy két év átlagéletkorú, több mint 3400 szerelvényből álló flottája 2014-ben több mint 400 millió kilométert tett meg Európa útjain. Belföldi logisztikai kapacitásai meghaladják a 110.000 m2  korszerű raktárterületet.

A Waberer’s Európa fontos ipari központjaiban működő leányvállalatai gondoskodnak a megrendelők ország specifikus igényeinek megismeréséről és kiszolgálásáról. Jelenleg Franciaországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, a Benelux Államokban, Németországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában működnek ilyen vállalatok.

A Waberer’s környezettudatos vállalat. Modern flottája folyamatosan frissül a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó Euro 6-os környezetvédelmi kategóriájú motorokkal szerelt vontatókkal, a járművek a lehető legkevesebb felesleges kilométer teszik meg a fejlett műholdas járatoptimalizáló informatikai rendszerek segítségével, a gépjárművezetőket pedig rendszeresen oktatják az üzemanyag-takarékos vezetés módszereire. A fenntarthatósági szempontok következetes érvényesítése eredményeként a flotta összes üzemanyag-fogyasztása 2014-ben 2,5 %-kal csökkent a 2013. évi mutatóhoz képest.

A Waberer’s társadalmi felelős vállalatpolitikát folytat. Alapítványain keresztül jelentős összegekkel támogatja a fuvarozási és logisztikai utánpótlás nevelését, a gyermekek sürgősségi mentését és ellátását végző szervezeteket, a kulturális élet kiemelkedő társulatait, valamint a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó versenyzőket és sportegyesületeket.

Főbb adatok a Waberer’s Csoportról:

Fuvarmegbízási ajánlatkérés
ÜZLETI PARTNEREINK részére személyre szabott fuvarmegbízási ajánlat. Ajánlatot kérek