Küldetés

A Waberer’s International Zrt. Európa komplett rakomány fuvarozási piacának vezető vállalata. Nemzetközi, nagy távolságokat átívelő közúti fuvarozásra optimalizált logisztikai szolgáltatásaival összeköti Európa piacait. Kontinens-szerte évente mintegy 2 millió fuvarmegbízást teljesít. Ennek érdekében több mint 4200 gépjárművezetője vezeti felelősséggel a társaság több mint 3400 kamionját.

A társaság megrendelői logisztikához fűződő költségeinek optimalizálása érdekében fejleszti informatikai-, telematikai-, járműirányítási és árukövetési rendszereit. Európa fontos ipari központjaiban működő leányvállalatai dolgoznak azon, hogy a szolgáltatások kielégítsék az ügyfelek ország-specifikus igényeit is.

A Waberer’s stabil, növekedés-centrikus és eredményes gazdálkodásával megrendelőinek és partnereinek több mint két évtizede megbízható partnere.

A vállalat tevékenységét áthatja a környezet fenntarthatósága, a közúti közlekedés biztonsága és a társadalom fejlődése iránti aktív elkötelezettség. Ökológiai lábnyomának állandó csökkentése érdekében folyamatosan fejleszti flottáját, amelynek átlag életkora jelenleg két év. Az új járművek beszerzésénél elsőrendű kiválasztási szempont az legalacsonyabb káros anyag kibocsájtású Euro 6-os besorolású motor megléte. A közlekedés biztonságának növelését a kamionokba beépített fejlett biztonságtechnikai rendszerek mellett a gépjárművezetők rendszeres oktatása és továbbképzése szolgálja. A társaság saját erőforrásaival hozzájárul ahhoz, hogy fiatal munkavállalók megszerezhessék a hivatásos gépjárművezetői jogosítványt. Waberer’s ösztöndíj támogatja a fuvarozás és logisztika szakirányú felsőfokú képzését. A vállalat jelentős összegekkel járul hozzá a magyar kulturális és sportélet fejlődéséhez és segítő kezet nyújt a társadalom rászoruló csoportjainak.

Fuvarmegbízási ajánlatkérés
ÜZLETI PARTNEREINK részére személyre szabott fuvarmegbízási ajánlat. Ajánlatot kérek