2016.09.01.

Stratégiai együttműködést kötött a Tesco és a Waberer’s

A Tesco és a Waberer's-Szemerey a mai napon bejelentette stratégiai együttműködését, amelynek keretében a jövőben a Waberer's-Szemerey látja el az áruházlánc magyarországi áruszállítási feladatait. A hosszú távú együttműködés mind a Tesco gyáli, mind a herceghalmi logisztikai központ szállítmányait érinti.


2016.08.30.

A Waberer’s 2016 első félévében folytatta növekedési pályáját

A Waberer’s International Zrt. (Waberer’s) 2016 első félévében sikeres válaszokat adott a stagnáló fuvarpiac és az éleződő verseny által jellemzett gazdasági körülmények kihívásaira. A vállalat folytatta eredményes növekedését és lezárta a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. 2015-ben bejelentett akvizícióját, amely hozzájárul ahhoz, hogy a Waberer’s tovább javítsa költség-szerkezetét.


2016.08.09.

Új igazgatósággal, de változatlan menedzsmenttel folytatja a Waberer’s

Tulajdonosi szerkezetének megváltozását követően megtartotta első közgyűlését a Waberer’s International Zrt. Mint ismeretes, a Mid Europa Partners (MEP) magántőke-befektetési alap ez év júniusában tovább növelte részesedését a társaságban, s immár a részvények 97,1 százalékával rendelkezik. A tranzakciót a napokban hagyta jóvá a versenyhatóság Magyarországon és minden további érintett országban.


2016.03.25.

Kedvezőtlen körülmények mellett is eredményes a Waberer’s 2015-ben

A Waberer’s International Nyrt. („Waberer’s”) megfelelő válaszokat adott a kedvezőtlen külső körülmények kihívásaira és megőrizte eredményességét – állapítja meg a társaság 2015. évi gazdálkodását összegző éves jelentés. A Waberer’s árbevétele a korábbi évekhez képest szerényebb mértében növekedett: 5,3 százalékkal haladta meg a 2014. évi értéket és 522,5 millió euró volt.


2016.03.04.

Waberer’s Deutschland GmbH - Kölnben alapított újabb leányvállalatot Európa komplett rakomány specialistája

Köln, Budapest, 2016. március 4. – Tovább bővíti európai leányvállalati hálózatát a Waberer´s International, Európa komplett rakomány (FTL) specialistája. A Waberer’s Deutschland GmbH a Köln melletti Hurthban kezdte meg működését, közel számos, a Ruhr és a Rajnai iparvidéken termelő kapacitásokkal rendelkező megbízójához. A Waberer’s International járművei a német piacon átlagosan 6500 telephelyen rakodnak rendszeresen, ahol hetente átlagosan két és félezer rakodást végeznek annak érdekében, hogy eljuttassák a német árukat európai uniós piacaikra. Tavaly a Waberer’s fuvarozási és szállítmányozási tevékenységével több, mint 2 millió tonna árut juttatott el Németországból az unió más országaiba és azokból Németországba


2015.11.10.

Ülést tartott a Waberer’s igazgatósága

Budapest, 2015. november 10. – Ülést tartott a Waberer’s International Nyrt. („Waberer’s”) igazgatósága. A Waberer’s saját gépjárműparkjának mérete alapján az európai fuvarozási piac nemzetközi komplett rakomány szegmensének vezető vállalata, árbevétele alapján pedig Magyarország első számú logisztikai szolgáltatója.


2015.10.20.

SAJTÓKÖZLEMÉNY TŐZSDEI BEVEZETÉSRŐL

Budapest, 2015. október 5. – A Waberer’s International Zrt. („Waberer’s) stratégiai fejlesztése következő lépéseként kérvényezte részvényeinek bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT).


2015.10.20.

Waberer’s Benelux B.V.

A Benelux ügyfelek jobb kiszolgálására leányvállalatot alapított Európa FTL specialistája


Fuvarmegbízási ajánlatkérés
ÜZLETI PARTNEREINK részére személyre szabott fuvarmegbízási ajánlat. Ajánlatot kérek