Nemzetközi szolgáltatási területek iparágak szerint

 

 

Tartós fogyasztási cikkek

A Waberer’s már hosszú ideje a legismertebb tartós fogyasztási cikkeket és elektronikai termékeket gyártó vállalatok megbízható partnere. Ezen szektorban nagy értékű alkatrészeket és termékeket szállítunk hálózatunk egész területén, valamint biztonságos, folyamatosan felügyelt szállítási megoldásokat kínálunk az ipari szereplők számára. A pihenőidőben csak az 1. szintű biztonságos parkolóhelyeket használjuk teherautóink számára, így folyton biztonságban tudhatja értékes rakományát. Az árukövetés a logisztikai folyamatok egyik legkritikusabb eleme. Innovatív vállalatként nagy hangsúlyt fektetünk erre és folyamatosan azon dolgozunk, hogy javítsuk szolgáltatási minőégünket ügyfeleink igényei alapján. Ezért is szereltük fel minden járművünket GPS alapú nyomkövető rendszerrel. Ezen alapulva, folyamatos operatív támogatással ingyenes nyomkövetési lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára. Emellett elérhető szolgáltatási kínálatunkban ACTS monitoring, valamint gyárból bejövő alkatrész és kimenő termék szállítást is kínálunk rugalmas kapacitáskezeléssel, gyors reakcióidővel és ügyfeleink igényeihez való gyors alkalmazkodással.


Autóipar

A Waberer's az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb szállítója az autóipari és az autóipari beszállítók vállalatoknak. Az elmúlt évtizedek során mély ismeretekre tettünk szert és megértettük az autóipari gyárak egyedi igényeit. Tudjuk, hogy a pontos érkezés, a fokozott biztonság és az állandó felügyelet kulcsfontosságú ezen iparági szereplők számára, ezért olyan megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek ügyfeleink igényeit a legmagasabb szinten kiszolgálják. Minden járművünk, GPS-megfigyeléssel van felszerelve és ingyenes nyomon követési lehetőséget biztosítunk partnereink számára, 7/24-es operatív támogatással. Emellett testre szabható egyedi integrációs lehetőségeket kínálunk fejlett IT-részlegünk támogatásával is, ha szükséges, mely segítségével nyomkövető megoldásunkat integrálni tudjuk cége vállalatirányítási rendszerébe. Opcionális szolgáltatásként a „csak 1. szintű parkoló használat” is elérhető a fokozott biztonság érdekében. Kizárólag új, 3 méter belmagasságú mega pótkocsikat használunk, amelyek az iparág legtöbb igényét kielégítik. Megbízható megoldást kínálunk szállítási igényéhez, amelyeket személyre szabott szerződésekkel hónapokra előre tervezhet, így segítségünkkel gondtalan logisztikai szolgáltatásokat biztosíthat a gyártási ütemtervéhez.


Gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG)

Speciális megoldásokat kínálunk a gyorsan forgó fogyasztási cikkek fuvarozására, megbízható, rugalmas szolgáltatásokkal, megfizethető árakon. Nagy flottánknak köszönhetően szükség esetén képesek vagyunk rugalmasan növelni a szállítási kapacitást rövid időn belül, és helyszíni pótkocsi-kiszervezési megoldást is kínálunk, amely lehetővé teszi a pótkocsik előzetes feltöltését a gyorsabb folyamatok érdekében. Nagy hangsúlyt fektettünk az ökológiai lábnyomunk csökkentésének fontosságára is, ezért csak a legmodernebb kamionokat használjuk, amelyek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak. A Waberer’s -csoport működése az ISO9001: 2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszeren alapul, hogy megfeleljen az üzleti élet és a társadalom még magasabb szintű követelményeinek, valamint HACCP tanúsítvánnyal is rendelkezünk, mely alapfeltétele a csomagolt élelmiszerek nemzetközi és belföldi szállításának. A saját flottánkon kívül cégünk több mint 2000 alvállalkozót foglalkoztat a nemzetközi szállítmányozás keretein belül, mely segítségével olyan területeket és speciális igényeket is lefedünk, amelyre saját járműveink nem alkalmasat. Így megoldást kínálunk bármilyen különleges szállítási igényre, legyen az akár hőmérséklet-szabályozott szállítást igénylő termék, vagy veszélyes árunak minősülő vegyiárú

 

Kiskereskedelem és e-kereskedelem

Az elmúlt évek során a kiskereskedelmi és e-kereskedelmi logisztika robbanásszerű növekedésen és fejlődésen ment keresztül és új nézőpontot követelt a fuvarozási és szállítmányozási szektor képviselőitől. A Waberer’s gyorsan alkalmazkodott ezen ágazatok igényeihez, és átfogó megoldást kínál az e-kereskedelem és a kiskereskedelem szolgáltatói számára.
Több olyan szállítási lehetőséget kínálunk, amelyek lehetővé teszik ügyfeleinknek, hogy nagyobb rálátást és kontrollt kapjanak a logisztikai folyamatokhoz. A vevői elégedettség évről évre növekszik a személyre szabott KPI-alapú megközelítésünknek köszönhetően. Fejlett informatikai részlegünk segítségével testreszabott rendszerintegrációt kínálunk az automatikus és rugalmas rakománykezelés és követés biztosítása érdekében. Ügyfeleinknek helyszíni pótkocsi-kiszervezési megoldást is kínálunk, amely lehetővé teszi a pótkocsik előzetes feltöltését a gyorsabb folyamatok érdekében Valamennyi járművünk GPS-megfigyeléssel van felszerelve, mely segítségével ingyenes nyomkövetési megoldást kínálunk ügyfeleink számára, 7/24-es operatív támogatással


Csomagolás, gyártás, építőipari és ipari anyagok

A csúcstechnológiás gyártóberendezések szállítása fejlett megoldásokat és gyakran összetett logisztikát igényel. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az E&M berendezések és projekt rakományok professzionális kezelésében és szállításában.
Egy sikeres projekt építéséhez olyan anyagszállítóra van szükség, ami megfelelően és egyéb folyamatokkal is összhangban működik. Az építési logisztika követelményeihez mérten helyszíni szállítást, GPS megfigyelést és ingyenes nyomon követési lehetőséget kínálunk ügyfeleink számára.
Megbízható alvállalkozói bázisunk túlméretes rakományok szállítására is bevethető. Szakértelmünk segítségével felépítheti a jövőt!

Oldalunk a zavartalan működés érdekében sütiket (cookie) használ. Amennyiben bővebben szeretne erről olvasni kattintson a következő linkre: További információ Rendben