20 éves együttműködését ünnepli a Waberer’s és a VELUX Cégcsoport

2017.12.12.

Idén 20 éves, megszakítás nélküli partnerségüket ünnepelték a Waberer’s és a VELUX Cégcsoport képviselői a fuvarozó vállalat budapesti központjában. Az eseményen azt is kifejtették, hogy a cégek nyitottak az 1997-ben kezdődött együttműködés folytatására a jövőben is.

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója.

A Waberer’s szolgáltatásai jól illeszkednek a VELUX Cégcsoport 40 országot magába foglaló hálózatába, a magyar fuvarozó jelentős mértékben vesz részt a nemzetközi piacok VELUX-termékellátásában. A két cég együttműködése több mint két évtizede indult, még a Waberer’s egyik jogelődje, a Volán Tefu idejében. A munkát azóta is megszakítás nélkül folytatják a felek, amely sikeres együttműködésről a Waberer’s-nél tartott ünnepélyes alkalmon is megemlékeztek. A Waberer’s Csoportot Barits László kereskedelmi igazgató képviselte, aki még Account Managerként kezdett el dolgozni a VELUX Csoporttal.

Nemcsak a Waberer’s iránti bizalmat szeretnénk megköszönni a VELUX Cégcsoportnak, hanem azt is, hogy 20 éve tartó együttműködésünk jelentősen segítette a szolgáltatásaink és a termékeink fejlesztését. Úgy vélem, a közös munkánk jó példája annak, hogyan járulhat hozzá egymás üzleti eredményességéhez két vállalati partner, a szakmai munka folyamatos, lelkiismeretes fejlesztése révén” – mondta el Barits László, a Waberer’s Csoport kereskedelmi igazgatója.

Kenn Vognsen, a VELUX Szerződéses Logisztika igazgatója ugyancsak a partneri együttműködés hatékonyságát emelte ki.

Őri Attila, a VELUX Szerződéses Logisztika nemzetközi fuvarozási vezetője hozzátette: „20 éve tartó együttműködésünk során a Waberer’s kulcsszereplővé vált az európai VELUX lokációk közötti fuvarozásban. Ez jó alapot biztosít ahhoz, hogy együttműködésünket a jövőben is tovább fejlesszük.

A WABERER’S a komplett rakományok (FTL) nemzetközi fuvarozásának piacvezető vállalata a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében Európában, és az árbevétel alapján a legnagyobb logisztikai szolgáltató Magyarországon. A vállalat egész Európára kiterjedően nyújt optimális fuvarozási szolgáltatásokat ügyfelei számára. A Waberer’s átlagosan mintegy 2,6 év átlagéletkorú, több mint 4150 szerelvényből álló flottája 2017 első kilenc hónapjában mintegy 360 millió kilométert tett meg Európa útjain. A vállalat mintegy 7600 főt foglalkoztat, belföldi logisztikai kapacitásai közel 200.000 m2 korszerű raktárterületet jelentenek.

A VELUX Cégcsoportról
A VELUX Cégcsoport már több, mint 75 éve azért dolgozik, hogy fénnyel és friss levegővel tegye élhetőbbé az otthonainkat. Termékkínálatuk a tetőtéri ablakoktól, a moduláris felülvilágítókon és árnyékolókon át az intelligens, elektromos megoldásokig terjednek. Termékei hozzájárulnak, hogy épületeink fenntarthatóbbá váljanak és egészségesebb beltéri klímával rendelkezzenek. Értékesítő- és gyártóvállalatai révén világszerte több, mint 40 országban van jelen, közel 10 000 munkatárssal.
A VELUX Cégcsoport a magán és non-profit tulajdonú VKR Holding A/S tagja. 2016-ban a VKR Holding teljes bevétele több mint 2,4 milliárd EUR volt, melyből alapítványai révén 155 millió EUR-t fordított jótékony célra.
További információért kérjük látogasson el a www.velux.com weboldalra.